Συνθετικά Κουφώματα Aluplast     Συνθετικά Κουφώματα Veka       Συνθετικά Κουφώματα Salamander      Supreme Alumil Αρχιτεκτονικά Συστήματα     Κουφώματα Αλουμινίου     Υαλοπίνακες     Μηχανισμοί κουφωμάτων      Πατζούρια     Ρολλά     Σίτες     Γκαραζόπορτες     Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας     Ενέργεια     Κάγκελα     Έργα     FAQ     Εντυπα  
Alsyk.gr
Σάββατο 22/01/2022
 
 
NEA


 
 
Μεγέθυνση

Εκτύπωση
   
  Αυτό το σπίτι πλήρωνε πολύ πετρέλαιο-Δες τι έκανε η Alsyk και έδωσε λύση στο πρόβλημα  

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, το τζάκι ήταν η μοναδική λύση.

Έξω από το σπίτι, βλέπουμε ένα καλάθι με ξύλα. Τον χειμώνα η κατάσταση ήταν αφόρητη, μεχρι που ο ιδιοκτήτης της οικίας αποφάσισε να πάει στην Alsyk. 
Στην έκθεση της alsyk στην Ορέστη Μακρή 4, του έγινε παρουσίαση των ενεργειακών κουφωμάτων.

Τι είναι ενεργειακό κούφωμα
Ενεργειακά ονομάζονται τα κουφώματα με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση θερμοδιακοπτόμενου συστήματος αλουμινίου και χρήση ενεργειακών τζαμιών. Θερμο-διακοπή σε ένα κούφωμα σημαίνει μείωση της μεταφοράς ενέργειας (θερμότητας) που αφορά το πλαίσιό του.

Αυτό επιτυγχάνεται με το διαχωρισμό των προφίλ του σε 2 μέρη (εσωτερικό και εξωτερικό) και την ενδιάμεση προσθήκη πολυαμιδίου έτσι ώστε να απομονώνεται πλήρως η εσωτερική από την εξωτερική του επιφάνεια. Το πολυαμίδιο είναι υλικό που έχει υψηλές επιδόσεις σε ότι αφορά τη μηχανική αντοχή, στις χημικές επεξεργασίες και στη θερμική μόνωση. 

Μάθε και εσύ πως θα εξοικονομήσεις πετρέλαιο με τα νέα ενεργειακά κουφώματα της Alsyk. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22210 22205. 

?
 
 
Επιστροφή
  Προηγούμενο Επόμενο  
 
 
Όροι Χρήσης   |   Copyright 2017 Sykovaris.gr